The Chainsmokers

I tisdags spelade The Chainsmokers (electro-band) här och jag hade velat gå ända sen jag såg att dom skulle komma hit. Men jag sparar ju till en bil, så tänkte skippa den här konserten. Men samma dag så hörde Dalia av sig och undrade om jag ville gå för en av hennes kompisar kunde inte. Så, gratis konsert! :D
 
Dalia hade lektion i downtown först så hon släppte av mig vid ett Starbucks och jag fick lite plugg gjort (lämnade in en sju sidor lång forskningsuppsats igår).
Min favoritdyggnad i Pittsburgh tror jag.
 
 
Sen blev det vidare till Stage AE!
Jättekul kväll och jag tycker ju alltid om att gå på konsert :)
 
Idag så hade vi ett matteprov för att se hur bra vi är och till vilka kurser vi kvalificerar in i. Det finns två matterkurser jag kan komma in på nu. Antingen måste jag läsa en termin med "basmatte" för college först och sen nästa nivå, eller om jag gjorde bra nog kan jag hoppa över första och läsa andra nivån till våren (och slippa läsa matte nästa höst). Jag kände mig lite rostig som inte har pluggat matte på ca fyra år, men jag tror det gick helt okej ändå.
 
På tisdag har vi ett till prov och det är skrivning i engelska. Engelskakurserna den här terminen har ändå varit ganska hjälpfulla, men jag börjar tröttna på dem nu och ser fram emot nya kurser nästa termin. Bara fyra veckor kvar av den här terminen nu.

Utgång med mina latino-kompisar

Igårkväll åkte jag först hem till Dalia som är från Mexiko och hade lite förfest med henne och Paz som är från Paraguay. Sen plockade vi upp Samantha som också är från Mexiko och åkte till en nattklubb jag aldrig har varit på förut. Det är ett vanligt hus som nån gjort om till en klubb med tre våningar med dansgolv. Riktigt kul!
 
 
Det finns ett Ihop (kännt amerikanskt frukostställe som finns över hela USA) jättenära lägenheten så vi stannade där på vägen hem ;)
 
Idag är det "football sunday" här och Keenan kom nyss hem med massa rester från helgen. Så dags att kolla på Pittsburgh Steelers match!
 

Allegheny County Memorial Park

Gick ut på en 20-gradig höstpromenad efter skolan idag. Om man går ut från vårt bostadsområde så ligger den här parken på andra sidan vägen. Det är en minnespark för soldater som dött i krig, så jag tror inte det är några begravda där på riktigt. Men jag vet faktiskt inte helt säkert. Jag gick och kollade hur det såg ur i alla fall.
 
 
Ikväll så är jag bara hemma. Keenan är bortrest över helgen och jag har inte lyckats spara ihop till en egen bil än. Förrhoppningsvis har jag sparat ihop för att köpa en i slutet av november :)

Happy Halloween!

Äntligen så kom Halloween!
 
Snapchat hade massa grejer för sig på halloween
 
Jag bakade till och med några pumpa/kanelmuffins.
 
Det var fem brandbilar utanför och massa folk och brandmän! De var inte där allt för länge så antar att det inte var nåt  jätteilla. Det var inte i min byggnad i alla fall.
 
Jag klädde ut mig till Duff Woman! (En karaktär från the Simpsons, egentligen finns det bara en Duff Man)
 
Keenan hittade ingen Duff Man-kostym så han och Zach klädde ut sig till två killar från nån film jag aldrig har sett, men tydligen var dom sjukt lik dom.
 
J-ello shots i baksätet för att alla på förfesten vi skulle till redan hade dragit vidare till en bar.
 
Godis och kakor på parkeringen ;)
 
Gänget som jag umgås mest med :) Vi mötte upp massa andra kompisar på Fox Chapel Yacht Club. Efter det drog vi vidare till en bar i närheten som heter Bob's Garage där Ashely och Julia sjöng karaoke och Julia vann bästa utklädnad.
 
Sen åkte vi till South Side och testade två barer där. Hur kul som helst!
 
På andra baren mötte Zach och Keenan några gamla college-kompisar som bor på South Side, så vi åkte dit på efterfest en stund.
 
Jag hade en riktigt bra Halloween och vi var runt överallt!