Stanley Cup!

Igår lyckades Keenan få tre hockeybiljetter med sin studentrabatt! De kostade 26 dollar styck men egentligen kostar de platserna typ 100 dollar! Sjukt dyrt med hocket här om man inte är student, vilket Keenan dock inte är längre men det funkar fortfarande ;)

Det var fjärde matchen av sju mellan Pittsburgh Penguins och New York Rangers och det stod 2-1 i matcher till Rangers så en vinst för pingvingerna kändes sjukt viktig!



I Amerikat är det mesta större, här är en öl på 0,72 liter ;)


Uppvärmning...


Nationalsången


Penguins gjorde 1-0 efter typ 2,5 minut! WOHO!



Keenan och jag :D
 
Sen blev det tyvärr 1-1 och Rangers vann i förlängning :(

I GOT IN TO COLLEGE!

Jag kom in på La Roche College! Så nu är det klart att det blir USA i slutet av juli för att plugga i fyra år. Jag är SÅ glad! Jag fick även det högsta stipendiumet de ger till internationella studenter! Att jag skulle komma in trodde jag, men jag trodde aldrig jag skulle få ett så högt stipendium!
 
 
 
Så nu väntar jag bara på svar från den andra skolan jag har sökt, Point Park University, och vad de kommer ge mig i stipendium innan jag väljer. Helst vill jag nog gå på Point Park tror jag, den ligger mitt i stan och La Roche lite utanför, väldigt nära där min gamla värdfamilj bor dock.



Jag är i alla fall väldigt glad för att åka tillbaka till denna stad snart!
 
 
Just nu sitter jag på bussen mot NYC för att ta mig till JFK och flyga hem till Sverige. Kommer sakna Pittsburgh, USA och alla här sååå himla mycket dessa tre månader jag måste vara hemma. Men det ska såklart bli kul att komma hem och träffa alla igen, nu blir det ju över sommaren också :)

Pittsburgh Penguins - Philadelphia Flyers

I onsdags bjöd Julia med mig på hockey! Hon hade fått två biljetter av sin värdmamma. Det var riktigt kul att få gå på hockey igen. Jag önskar jag kunde gå oftare men det är så jäkla dyrt här. De här platserna kostade 100 dollar styck! Dock förlorade Penguins med 1-4 men det va kul ändå :)



Iceburgh :D

 
 
Nu ska jag göra mig iordning för att gå på födelsedagsfest för vår rumskompis Gerry och på söndag åker vi upp till Keenans släkt och firar påsk.
 
Hade!