Pittsburgh Pirates - San Francisco Giants

Igår kväll blev det baseball med ett gäng kompisar. Jag börjar förstå baseball ganska branu men dom har många konstiga regler. Jag älskar utsikten från parken i alla fall! Pirates vann förresten ;)
Den lilla drickan... Amerikat haha.
 
Sååååå fint!
 
 

Pool day!

Ännu en pooldag med klarblå himmel. Älskar't!
 

La Roche College

Alla inernationella freshmen 2015!
 
Då var första skoldagen gjord, so far so good. Idag fick vi bara en massa information och gjorde ett engelskaprov, vi får se imorgon hur det gick. Antingen blir det direkt in i "riktiga" lektioner med amerikanerna eller så får jag börja med engelska som andra språk, märks imorgon ;)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

South Side

I fredags blev det utgång med några kompisar och deras kompisar, vi hade riktigt kul och jag fick träffa Julia igen! Vi möttes upp på en bar nära här och begav oss senare till South Side där jag brukade gå ut ofta förut.
 
 
Dessvärre tror jag min mobil försvann i taxin hem... Riktigt tråkigt men jag hade ju tänkt skaffa en ny så ska ut på jakt nu. 
 

It's a party in the USA

Då var jag äntligen tillbaka i Amerikat! Det var en lång resa eftersom jag är snål och inte speciellt rik, Tåg från Karlstad till Köpenhamn, flyg till New York och sen buss till Pittsburgh.


Vaknade till liv lite när vi passerade Philadelphia.


Hundarna bor i köket nu (ny soffa i vardagsrummet), Louie är storebrorsan så han tog den stora sängen.

Mat och öl på Fox Chapel Yacht Club
 
 
De är ju helt klart två av mina favorithundar!
 
Vi har hunnet med ett poolhäng hemma hos några kompisar, sjukt najs speciellt med tanke på vilken sommar vi fick i Sverige...




Jag ligger ute i solen rätt mycket när Keenan är och jobbar, Louie älskar också värmen.
 
 
I lördagsnatt kom min kära Julia tillbaka från sin resemånad så vi passade på att ses i söndags och igår innan hon åker hem till Sverige imorgon :( Vi började med lunch med Karen och Sara i Shady Side.


...och hängmatshäng vid CMU såklart!


Äntligen utebio i Schenley Park igen!




Igår mötte jag upp Julia och Karen på Ross Park Mall för lite shopping.



Nu börjar det närma sig skolstart... På onsdag nästa vecka börjar jag!