Mt. Washington - min favoritplats i Pittsburgh

De här bilderna är tagna med mobilen, därför de inte är superbra.
 
Jag hade vägarna förbi det här stället i söndags så bestämde mig för att stanna och njuta av utsikten lite. Det är en av de bästa utsikterna i USA!
 
Det var precis innan matchstart för Pittsburghs amerikanska fotbollslag, det är arenan som lyser upp till vänster.
 
Mitt nya drömhus i Pittsburgh med utsikt över staden. Dom var lite galna med julbelysning bara, det blinkade till och med i takt med en julsång.
 
Försökte ta några panoramabilder, men det blev lite suddigt i mörkret.

Det var ett tag sen...

Förra drygt en vecka sen var det Thanksgiving här. Har inga andra bilder än den här från snapchat. Det enda man gör är i stort sett att äta mat och umgås. Vi var uppe hos Keenans familj över dagen.
 
Här är en till bild från snapchat hehe. Vet inte om alla ni som läser vad det är för nåt, men det är en app i mobilen.
 
Såhär ser himlen ut varenda kväll här nu :)
 
I fredags var det ett event på skolan. "Light up night" är något många ställen har här. Städer, skolor, allt. Det är den kvällen dom tänder upp all julbelysning. Jag har gått med i skolans skidklubb och vi hade ett bord där så jag var där en timme. Det var mest barnfamiljer och studenter på skolan som lekte runt.
Snögubbe av is!
 
 
På kvällen i fredags gick jag ut med Julia, Ashley, Zach och Zachs kusin Shane. Keenan jobbar tidigt på lördagmorgnar tyvärr. 
Antagligen sista utgången med Julia! Nu på fredag åker jag faktiskt till Los Angeles och hälsar på Freddy som bor där i 6 månader. Jag kommer tillbaka samma dag som hon åker hem till Sverige igen. 
 
Jag är riktigt taggad för värme och det ska bli jättekul att träffa en svensk kompis! Jag är kvar där 6 dagar :)
 
 
Idag gjorde jag sista tentan för i år! Väldigt skönt. Den var faktiskt ganska svår men jag håller tummarna. Men jag har fått A i alla mina andra kurser i alla fall. Nu ska det bli skönt med en månads jullov!
 
 
Just det. Har äntligen ett fordon. Det blev den enkla vägen. Jag köpte Keenans gamla när han skaffade sig en splitter ny Buick.