Lite update på mitt liv

Jag har kommit lite längre i min stanna-i-usa-mission nu. Jag åker hem till Sverige runt 25/4, sen tillbaka hit troligtvis i mitten av juli för att sen börja på college här i augusti! Jag har jämtfört endel skolor och har kommit fram till två som jag vill söka till. Så jag kommer antingen bli en Redhawk eller en Pioneer ;) Det är oklart än hur många år det blir beroende på mina tidigare gymnsiepoäng, högskolepoäng och college credits.
 
 
 
Jag slänger väl upp några bilder också.
 
Jag och Jullan på Cavo för några helger sen.
 
 
Och så bilder på djuren såklart!
Chillar med Bane i vårsolen



Louie är lika frusen som jag. Alltid.

Men glad att se mig när jag kommer hem i alla fall :)
 
 
Förra fredagen fick jag tummen ur och köpte äntligen en flaska vin och invigde mitt stora vinglass jag fick av syrran i julklapp. En hel flaska får plats...

Sen drog jag och mötte upp Julia, Olivia och några gamla kompisar från CMU som vi inte har träffat på länge till Diesel och hade en kul natt.
 
I lördags ville Julia och jag göra comeback på Peter's Pub som vi brukade gå till med de från CMU. Jag och Keenan åt middag på ett ställe i närheten sen drog vi dit och Julia, Julia, Ashley och Zach kom och det blev en riktigt lyckad kväll med mycket skratt.
 
Denna helgen är jag hos Keenans föräldrar, då alla grabbar i släkten är i deras stuga över helgen, de gör sånt några helger per år och det tjejförbud haha. Så jag umgås med hans mamma, dock är jag lite krasslig så vi tar det nog mest lugnt. Myser i soffan med Frank just nu när hon jobbar.



St Patricks Day

Idag är det St Pattys Day som firas rätt så rejält här i Americat. Fast i lördags då förståss, och i söndags fyllde Keenan år så det blev partaj på South Side. 
Favoritölen på väggen! 
 
I söndags åkte jag och köpte donuts, vi beställde favoritpizzan och han fick presenter av mig.
 
 
 
 
 

New York!

I torsdagsnatt hoppade jag på nattbussen till New York för att spendera helgen där med några vänner från när jag bodde där. Jag var framme vid 11:30 på fredagsförmiddagen och det första jag gjorde var att åka neråt till West Village där Sockerbit ligger och köpte svenskt godis! I närheten finns ett ställe där jag fick naglarna fixade med manikyr och pedikyr.



Bara några gator bort ligger Carrie från sex and the citys lägenhet.
 
Jag hade lite tid att spendera innan mina vänner slutade för dagen så jag åkte upp till Central Park och promenerade lite.
 
Sen promenerade jag neråt mot Bryant Park och Times Square och såg den här på vägen.
 
Bryant Park


Times Square


Jag mötte upp min tyska kompis Julia och några av hennes vänner och senare drog vi ut på lite partaj. Vi var på ett ställe jag inte har varit på förut med riktigt fin utsikt över hela Manhattan och New Jersey på andra siden älven.
 
 
LÖRDAG:
 
Moa skulle egentligen kommit in och hänga men hon var lite hängig så jag letade upp Julia igen.
Några bilder i Times Square såklart ;)


Sen promenerades det neråt på Broadway för lite shopping


Snögubbar...? haha
 
Gick random förbi ett ställe som säljer hundvalpar! Vi kunde inte låta bli att gå in :)


Pizza lunch när man är i NYC såklart!


Empire State Building


Det var fruktansvärt kallt! Egentligen typ bara -2 men det kändes som -15, så många pauser på Starbucks blev det och den här grönt te latten ser så äcklig ut men är så god!
 
 På kvällen drog vi till Brooklyn Heights för att kolla på utsikten
 
Jag vaknade faktiskt upp ganska förkyld den här morgonen så det blev en lugn tv-kväll med svenskt godis.
 
 
SÖNDAG:
 
I söndags hade Nina äntligen lite ledig tid för att ses! Vi möttes för brunch på Ihop, sååååå himla gott!

Och så lite senare mötte vi upp Moa och en till svensk tjej i ett snöigt Times Square.


Nina och jag spontanade biljetter till en stand up show på kvällen. Det var såååå kul! Jag skrattade så jag grät. Vi hamnade dessutom på första raden så flera av komikerna skojade om oss.
 
 
Kl.03:15 i söndagsnatt gick bussen hem till Pittsburgh igen och jag hade en grym helg med mina gamla au pair kompisar trots att den resulterade i en förkylning.