Toronto, vilken underbar stad!

Tisdag 18/2 19:16
 
Så igår kom jag hem från Toronto. Jag hade verkligen jättekul där borta och det var kul att träffa de gamla utbytesstudenterna från Karlstad och att få se Färjestad igen. Kom dit tidigt på lördgasmorgonen, vid 12-tiden träffades vi hemma hos en och grillade och taggade inför matchen som Färjestad dock förlorade i förlängning, sen blev det fest och utgång. I söndags fick jag en liten tur runt i Toronto och sen chillade vi mest och tidigt igårmorse tog jag bussen tillbaka till Pittsburgh.
 
Jag kommer nog högst troligt åka dit i alla fall en gång till innan jag åker tillbaka till Sverige. Verkligen sjukt kul där och kanadensare är för roliga. Jag hade dessutom inte möjlighet att se Niagarafallen, som jag vet många andra au pairer också vill se, så det blir nog en tur åt det hållet till sommaren eller så och Toronto litte inte långt därifrån.
 
Igår var det nån slags helgdag här, så därför kunde jag stanna tills igår. Idag är det ännu en gång en "snow day" och skolan var inställd. Och på fredag bär det av mot Naples, Florida! Det ska också bli riktigt kul!
 

Kan nu checka av Kanada på listen av länder att besöka och Toronto på listan av städer!

Tidig lördagsmorgon i Toronto.


Frukost efter en lång natts bussresa
 
 
Toronto Marlies - Färjestad!
 
Det står ju "Nobody puts Baby in a corner" på universitetet i Karlstad. Så de gamla utbytesstudenterna tyckte de var fyndiga.
 
Hamnade på storbilds-tv'n!


Två bilder snodda från Dave.
 
Färjestad förlorade med 3-2 i förlängning, men vi var glada ändå!
 
Hästens i Kanada tydligen! haha
 
Kanada - Finland
 

Toronto!

Jag hade turen med mig den här gången och jag kan åka till Toronto trots allt! De fick tag på en biljett precis framför gänget jag ska dit med och förhoppningsvis kanske jag kan flytta eller byta plats med nån och hamna bredvid dem.

Så imorgonkväll sätter jag mig på bussen mot Toronto och kommer tillbaka hit på söndag eller måndag. På lördag är matchen mellan Toronto och Färjestad :) Så det här ska bli väldigt kul! Har hört att Toronto är en jättefin stad!



Apropå Färjestad, Karlstad och Sverige. Här är en bild från i lördags. Melodifestivalen och gott och blandat, kändes väldigt svenskt ;)

Måndag igen

10:00
Så var det måndag och vardag igen.

I torsdags började jag ÄNTLIGEN på ett gym igen! Det verkar bra, men inte riktigt lika bra som KMTI hemma i Karlstad hehe ;) men 30 dollar/månad är ju inte illa alls för ett såpass stort gym. Ca 200 kr. De har några gruppträningar, pool, basketplan och några tennis/squashplaner. Dock var det en medlemsavgift på 99 dollar! Ca 650 kr.
 
 
Enda svenska på Europa-hyllan i en mataffär, Felix lingonsylt. Tur vi har Ikea ;)
 

I lördags drog vi ett gäng till ett slags spelställe. Väldigt kul!

Lubov från Lettland och Irina från Ecuador.

Linda från Sverige och Laura från Tyskland

Carina från Tyskland spöade mig i biljard...
 
Igår drog vi och bowlade! Jag och Linda bowlar hela tiden så vi är nästan proffs nu ;) haha

Gangsters ;)
 
 
Igår fick jag äntligen klart för mig att jag kan åka till Toronto till helgen. MEN, alla biljetter där min kompis och hans kompisar ska sitta va slutsålda! Så åker jag dit får jag gå på hockeyn ensam och det vill jag ju inte. Så tyvärr blir det nog inget Toronto denna helg, men jag kommer nog åka dit en annan gång! Lite tråkigt men jag har mycket annat kul att göra!
 
Nu börjar jag bland annat räkna ner dagarna till Florida! 11 dagar! Och jag och en kompis har fått en varsin fribiljett till Dropkick Murphys konsert 8 mars!

Måndag

14:07
 

I fredagskväll blev det "Midnight Madness" på laser tag! Man får alltså spela så mycket man hinner mellan kl.22-00. Det va tredje gånger jag gjorde det och det är nåt av det roligaste jag gjort här!
 
 

Melodifestivalen började ju i lördags och det är inget vi missade! Jag och Linda kollade på det live och vi ska följa det hela vägen! Så i år kommer mellon vara varje lördag kl.14!
 
 
 
Här har vi ännu en grymt god efterrätt! När alla köper cheescake på Cheesecake Factory så köper jag en "shortcake". Kanske min nya favorit?
I lördagskväll styrde vi alltså upp en middag med ett gäng au pairer varav några nya, sen åkte vi upp till ett ställe som heter Mount Washington där man har den bästa utsikten över Pittsburgh.
 
 
Igår följde jag med Linda till ett stall där hon har fått några ridlektioner i julklapp.
 
 
Igår var det ju även Super Bowl mellan Seatle och Denver! Jag och tyska Carina åkte till mexikanska Valeria som bor på Mt Washington och tittade. Väldigt tråkig match dock. Resultatet blev typ 43-8 eller nåt sånt. Men trevligt sällskap och fin utsikt!

Jag skulle inte klaga om jag hade den här utsikten från mitt fönster...
 
 
Häromdagen bestämde vi att när mamman och pappan åker till Hawaii sista veckan av februari ska jag och tjejerna åka till Florida och hälsa på mormor och morfar, killen vill inte följa med så han stannar hos kompisar och farmor. 21-26/2 ska vi vara i Naples och det ska bli otroligt kul och skönt! Jag är riktigt glad att jag får följa med!
 
Jag hoppas även på att kunna åka till Toronto nästa helg. Färjestad kommer dit och ska spela en match mot Toronto 15/2. Jag känner en som bor där som var utbytesstudent i Karlstad tidigare som med ett gäng ska gå på matchen, så jag hoppas jag kan åka dit! Jag är mitt uppe i planeringen just nu.
 
Sen har vi även spring break i mars. Vi är många som vill åka till Cancun i Mexico över en långhelg, men vi funderar lite på Miami, South Carolina och Las Vegas också. Men vi får se hur det blir med det.