Bilder

Jag har tyvärr blivit väldigt dålig på att ta bilder, kanske beror det på att jag inte gör så mycket eller kanske för att min mobilamera är väldigt dålig och jag längtar efter en ny mobil. Men här är några i alla fall.


Här är Bane som jag bor med. Han kanske ser lite farlig ut men han är sååå snäll. Han är blanding av pitbull och amerikansk bulldog.


Och så har vi Louis som ni kanske ser är en chiuaua, han gillar att hänga i mitt knä.


Och såhär ser ganska många dagar ut, han spelar xbox och jag spelar worms på plattan


Keenans föräldrars katt Frank :)


Och så hittade jag några bilder på mig och Ashley från i lördags.
 

Till helgen hittar jag äntligen på något i alla fall, det blir New York över helgen för att hälsa på mina gamla vänner där :)

Söndag

Så vad hittar jag på om dagarna då? Inte så jättemycket. Vi gymmar en hel del, vi försöker äta nyttigt och komma på nåt sätt så jag får stanna i USA och just nu funderar jag på college. Jag kan gå på community college, som är billigare och kortare än vanliga college, vanliga college är 4 år och community 2 år, och sen ska jag nog kunna hitta ett jobb ganska enkelt efter det. 

Förra helgen var det ju alla hjärtans dag och vi hade en mysig dag här hemma. Jag vaknade av fattiga riddare med Nutella och jordgubbar på sängen och senare lagde Keenan middag åt oss.

Vi åkte upp till hans föräldrar, som bor ca en timme härifrån, i tisdags och kom hem i fredags. Jag gillar att åka dit, hans föräldrar är jättesnälla, det verkar som dom tycker om mig och det finns alltid god mat där :)

På kvällen åkte jag upp till min kompis Camila där jag träffade flera gamla vänner, Julia och Dalia till exempel. Vi umgicks och spelade en hel del biljard. Camilas värdfamiljs hus är helt gigantiskt och otroligt fint! Tre våningar plus en stor källare med biljardbord, bar, stor tv osv. 

Igårkväll var Keenans kompis Zachs flickvän Ashley ledig för en gångs skull så vi mötte dom i en bar och hade en riktigt kul kväll och natt! Jag har inte träffat henne sen i somras så det var kul att ses, riktigt snäll tjej det där och hennes gammelmormor är svensk ;)

Jag bloggar från min platta nu och jag förstår inte hur man laddar upp bilder härifrån så det får väl komma i ett senare inlägg.

Idag har jag varit otroligt trött och sliten så jag har knappt rört mig ifrån sängen. Jag åt resten av min hoagie från igår, tittat på en film och sen mest slumrat. Keenan är till mataffären nu och handlar bland annat glass, chips och dipp åt mig 😊

Sverige

Stockholm ovanifrån
 
Något av det första jag gjorde var att äta kebabpizza haha
 
Jag kom hem till ett snöigt Filipstad!
 
Fick fira jul med släkten i Västerås :)
 
Och juldagen firades med Mikaela med flera i Västerås
 
Sen blev det Karlstad en sväng för att fira nyår och hälsa på syrran. Jag hade nog saknat Karlstad lite ändå
 
Efter nyår hade vi Akademi-fest i Vårgårda! Sjukt kul att träffa gamla kompisar från Forshaga!
Det festades på det gamla hederliga akademisättet så det var slitet dagen efter med bakispizza ;)
 
Och så tillbaka till Karlstad och det blev hockey med syrran!
 
Det blev en sväng till Matilda och gänget i Kristinehamn på ännu en ferre
...och kebab.


Jag tog en tripp till min kusin i Uppsala sen Freddy i Stockholm och hade en sjukt kul helg!
 
Anders flög söderut med sina hundar och åkte med mig tillbaka till Filipstad från Uppsala.
 
 Och en vecka senare blev det ett sista stopp i Västerås innan resan tillbaka till USA började.


Toronto från världens minsa flygplan.
 
 Det var lite som min 6 veckors Sverige-vistelse.

Det var ett tag sen!

En vän sa "du är ju fortfarande i USA! Du borde blogga mer!". Dock händer det inte jättemycket för tillfället men jag kanske ska dra igång med det här igen.
 
 
Först och främst till alla som inte känner mig så jättebra så ska jag försöka fatta mig kort i att jag inte längre jobbar som au pair. Jag var ju hos familjen i New York där jag hade förlängt med ytterligare 6 månader, men ca två veckor senare berättar mamman för mig att hon vill hitta en ny au pair. Jag blev sjukt förvånad över alla orsaker hon sa och jag var väldigt ledsen över att lämna barnen trots att de kunde vara riktiga monster ibland. Senare kom det dock fram från styvpappan (som jobbade hemifrån) att det inte alls var mitt fel, jag hade gjort ett jättebra jobb, det var en skiljmässa som låg bakom det beslutet och dom skaffade aldrig en ny au pair.
 
Så jag hade valet att ännu en gång åka till en ny familj och börja om från början. Komma in i nya rutiner, lära känna nya föräldrar, barn och vänner. Jag var i rematach ett par veckor och det fanns jättemånga familjer som tyckte jag verkade bra. Men jag bestämde mig för att jag var klar med hela au pair-grejen. Jag orkade inte anstränga mig till att börja om igen. Jag spenderade min rematch-tid hos min pojkvän i Pittsburgh och bland annat firade jag thanksgiving med hela hans släkt. Sen blev det hem till Sverige i 6 veckor över jul och nyår sen åkte jag tillbaka hit till Pittsburgh och hoppas att jag ska hitta på nåt så jag kan bosätta mig här.
 
Jag kan bli lite sur över att jag spenderade en massa pengar på att förlänga och att det sket sig efter två veckor så jag dessutom missade min resemånad som jag såg fram emot så jäkla mycket. Men jag fick i alla fall ett år som au pair i Pittsburgh och New York och jag hade det faktiskt så jävla bra! Jag har gråtit och skrattat och fått vänner världen över för livet. Jag har haft så himla kul och dessutom hittade jag kärleken på mitt äventyr. Jag hann inte se så många städer i USA, men det får bli senare helt enkelt.